"Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is"
gedicht: K. Schippers © Plint

Huisstijl & Grafisch ontwerp

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

De identiteit van uw bedrijf of organisatie wordt vastgelegd in een huisstijl. In de huisstijl worden zaken als logo, kleur, typografie en fotografie stijl vastgelegd. Deze bepalende karakters vormen tezamen de uit te dragen huisstijl.

Egmond Design kan deze voor u ontwerpen en in samenspraak de bepalende karakters van de gewenste eigenschappen voorzien. De mogelijkheden zijn legio en zullen in een concreet stappenplan met u worden doorlopen.

Vormgeven is een specialiteit

Het is de bedoeling uw bedrijf, stichting of vereniging een duidelijk gezicht te geven, zodat u zich duidelijk kunt onderscheiden van de rest. Elke opdracht start met een blanco pagina en een goed gesprek. Met veel creativiteit, enthousiastme en doorzettingsvermogen komen we tot een passend grafisch ontwerp.

Elk project, klein of groot, krijgt de specifieke aandacht die het nodig heeft om mooi, uitnodigend of succesvol te worden.

Oordeel zelf en bekijk de portfolio.

Psychologie van de kleuren

Vermelden dat kleuren ook psychologische aspecten hebben, is het intrappen van een open deur. De basisbetekenissen van kleuren zijn zo universeel, maar gelijktijdig cultureel bepaald, dat eens stilstaan bij onze betekenis van kleuren beslist de moeite waard is, vooral omwille van het belang bij de keuze van een kleur voor het logo, de huisstijl of de inrichting.