"Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is"
gedicht: K. Schippers © Plint

WebDesign

Een digitale profilering van uw bedrijf of organisatie valt niet meer uit het hedendaagse tijdsbeeld weg te denken. Internet is in volle expansie en zal ook in de komende jaren verder blijven groeien. Wat vandaag mogelijk is, was vorig jaar nog een droom. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw website professioneel en representatief oogt.

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert. Geen gestandaardiseerde format maar een speciaal voor u ontworpen site met uw eigen herkenbare huisstijl.

Of u nu een nieuwe website wilt bouwen, uw bestaande website wilt herontwerpen of u wilt een applicatie toevoegen aan uw website wij zijn u graag van dienst.

Egmond Design werkt met externe programmeurs die de productie van een webproject tot in de puntjes beheersen. Zo surf je mee op de kracht van het moment, op de verandering van de maatschappij, zonder met een oude technologie te starten.

Zoekmachine vriendelijk

Last but not least wordt de website zoekmachine vriendelijk ontworpen. Dit houdt in dat er geen grafische programmatuur wordt gebruikt die zoekmachines als bijv. google hinderen met het doorzoeken van uw site. Deze optimalisatie van de website behoord tot onze standaard oplevering en kan eventueel worden aangevuld met een AdWords campagne.